Filmpjes

Aart Brezet legt op het Onderwijs Seminar van Management Drives uit wat Waarderend Onderzoeken inhoudt.

Monique’s ervaring met Waarderende Klassenbezoeken en Functioneringsgesprekken

Tijdens een intervisie met andere schoolleiders vertelt Monique enthousiast over haar ervaring met Waarderende Klassenbezoeken en Waarderende Functioneringsgesprekken. Haar verhaal is zo aanstekelijk dat de anderen er meer van willen weten. Om deze ervaring te delen hebben wij er een filmpje van gemaakt.

* 3 februari 2021: “Minder hard werken, meer resultaat: het effect van Waarderend Leiderschap op werkdruk” om 14:00 uur in onze eigen online meeting room.

* 10 maart 2021: “Waarderend Leiderschap: sneller leren door stil te staan” om 9:30 uur in onze eigen online meeting room.