Interview met schoolleider Martine Spreeuw over Waarderende klassenbezoeken

Progressie is datgene waar we uiteindelijk allemaal wel warm voor lopen. Daarom was het supergaaf om Martine Spreeuw te mogen interviewen voor de onlinecursus over Waarderende Klassenbezoeken die wij voor E-wise mochten ontwikkelen. Martine is schoolleider van de Koning Julianaschool in Nieuwgein. Vorig jaar heeft zij met alle leiders van Stichting Fluenta het programma Waarderend Leiderschap in het Onderwijs gevolgd. Daarbij volgde zij onze aanpak al langer en was zij er al mee aan de slag gegaan voor de opleiding. Kortom, zij heeft genoeg mooie ervaringen opgedaan om te delen.

Monique’s ervaring met Waarderende Klassenbezoeken en Functioneringsgesprekken

Tijdens een intervisie met andere schoolleiders vertelt Monique enthousiast over haar ervaring met Waarderende Klassenbezoeken en Waarderende Functioneringsgesprekken. Haar verhaal is zo aanstekelijk dat de anderen er meer van willen weten. Om deze ervaring te delen hebben wij er een filmpje van gemaakt.

 

Aart Brezet legt op het Onderwijs Seminar van Management Drives uit wat Waarderend Onderzoeken inhoudt.

 

 

Gratis E-book “Minder hard werken, meer resultaat”:

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per omgaande het e-book "Minder hard werken, meer resultaat. Het effect van waarderende functioneringsgesprekken in het onderwijs". Tevens ontvang je nadat je het complete waardevolle e-book hebt ontvangen gratis tips via het e-zine "Schrift voor schitterende scholen".

Ja! Ik wil graag Waarderende functioneringsgesprekken met leerkrachten in mijn school. En ontvang graag mijn exemplaar
van het e-book.
dit veld niet invullen s.v.p.

Agenda

START DATAProgramma Waarderend Leiderschap in het Onderwijs

* Woensdag 13 september 2023
Locatie: StayOkay Dordrecht

* Donderdag 21 september 2023
Locatie: Nieuw Westert in Egmond-Binnen

* Vrijdag 22 september 2023
Locatie: Het Engelse Werk in Zwolle

WORKSHOPS:

* 17 april 2023: “Waarderend Leiderschap: Zo sturen dat mensen hun autonomie benutten” om 10:00 uur in onze eigen online meeting room.

* 25 mei 2023: “Minder hard werken, meer resultaat: het effect van Waarderend Leiderschap op werkdruk” om 14:00 uur in onze eigen online meeting room.