Over Fabiënne Berrak

 

Fabiënne heeft de regie over de logistiek op kantoor. Ze verstuurt de pakketten voorafgaand aan het programma en de certificaten zodra de deelnemers het programma met succes hebben afgerond.

Na 26 jaar les te hebben gegeven als zweminstructrice, merkte Fabiënne dat het tijd was voor iets anders. Om haar organisatie- en regeltalent te mogen inzetten voor anderen besloot ze om als Virtueel Assistent ondernemers te ontzorgen.

De combinatie van thuiswerken en op het kantoor van Drives@School bevalt haar erg goed. Vooral nu ze haar eigen tijd kan indelen om taken voor elkaar te krijgen. Het samenwerken met Aart voelt als heel natuurlijk. Ze merkt zelfs dat ze het waarderende gedachtegoed mee naar huis neemt en toepast in haar dagelijks leven.

Als moeder van 2 naar schoolgaande kinderen vindt ze het belangrijk dat er waarderend teruggekoppeld wordt op school. Ze merkt hoe belangrijk het is dat mensen niet moeten vastroesten in hun vakgebied, maar dat ze zich bewust mogen worden dat er ook een andere en zelfs makkelijkere manier bestaat om bepaalde vraagstukken op te lossen.

Fabiënne is heel ondernemend en ze is een echt mensen mens. Ze zet graag samen met Aart en het team de schouders eronder om dit mooie gedachtegoed verder te verspreiden.

 

Gratis E-book “Minder hard werken, meer resultaat”:

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per omgaande het e-book "Minder hard werken, meer resultaat. Het effect van waarderende functioneringsgesprekken in het onderwijs". Tevens ontvang je nadat je het complete waardevolle e-book hebt ontvangen gratis tips via het e-zine "Schrift voor schitterende scholen".

Ja! Ik wil graag Waarderende functioneringsgesprekken met leerkrachten in mijn school. En ontvang graag mijn exemplaar
van het e-book.
dit veld niet invullen s.v.p.

Agenda

START DATAProgramma Waarderend Leiderschap in het Onderwijs

* Vrijdag 13 september 2024
Locatie: omgeving Eindhoven

* Donderdag 19 september 2024
Locatie: Nieuw-Westert in Egmond-Binnen

* Vrijdag 20 september 2024
Locatie: StayOkay in Dordrecht

* Donderdag 26 september 2024
Locatie: omgeving Zwolle