Ervaar als schoolleider zelf inspirerend onderwijs met onze live workshop: “Minder hard werken, meer resultaat: het effect van Waarderend Leiderschap op werkdruk” op 21 september van 13:30 uur tot 16:00 uur in Haarzuilens op Geertjes Hoeve.

Sterke leiders gaan anders om met werkdruk. Die zien klachten daarover als een verlangen om zelf meer leiderschap te kunnen tonen in het werk. Want als je helder hebt wat je wilt en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen, dan is werkdruk irrelevant. Dat vraagt gesprekken waarin jij de negativiteit kunt keren en mensen kunt laten ontdekken waar hun eigen invloed ligt. Want sterke leiders, hebben hun werkplezier zelf in de hand. Als je wilt weten hoe je dat kunt ontlokken, meld je dan aan voor de workshop: “Minder hard werken, meer resultaat: het effect van Waarderend Leiderschap op werkdruk”

Kijk hier voor meer informatie en voor aanmelden.

Workshop “Waarderend Leiderschap: zo sturen dat mensen hun autonomie benutten” op 10 oktober 2022 van 15:00 uur tot 17:00 uur in onze eigen online meeting room

Als leider heb je vanzelfsprekend doelen voor ogen waar je anderen voor nodig hebt om die te bereiken. Omdat je met professionals te maken hebt, wil je ze vrij laten in de manier waarop ze het realiseren. Maar vaak merk je dat het resultaat dan toch niet voldoet aan je verwachtingen. Aangezien je zelf ook uit het vak komt, stap je al snel in de valkuil om je ermee te gaan bemoeien. Wat weer een averechts effect heeft op de beleefde autonomie en het gevoel van competentie. De motivatie daalt en het gedoe neemt toe.

Toch is het belangrijk om je leiderschap op een bepaalde manier te tonen. Want als je wilt dat professionals adequaat hun autonomie benutten, dan heeft dat juist sturing nodig. Je bent op de goede weg, maar stuur dan vooral op het proces. De inhoud kun je dan volledig aan de professionals overlaten. Hoe zo’n proces eruitziet en hoe je daarin kan sturen, leer je in de komende Waarderend Leiderschap Workshop: “Zo sturen dat mensen hun autonomie benutten”.

Kijk hier voor meer informatie en voor aanmelden.

Deel deze pagina met je netwerk:

Gratis E-book “Minder hard werken, meer resultaat”:

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt per omgaande het e-book "Minder hard werken, meer resultaat. Het effect van waarderende functioneringsgesprekken in het onderwijs". Tevens ontvang je nadat je het complete waardevolle e-book hebt ontvangen gratis tips via het e-zine "Schrift voor schitterende scholen".

Ja! Ik wil graag Waarderende functioneringsgesprekken met leerkrachten in mijn school. En ontvang graag mijn exemplaar
van het e-book.
dit veld niet invullen s.v.p.

Agenda

START DATAProgramma Waarderend Leiderschap in het Onderwijs

* Donderdag 15 september 2022
Locatie: Kontakt der Kontinenten in Soesterberg

* Vrijdag 16 september 2022
Locatie: StayOkay Dordrecht

WORKSHOPS:

* 21 september 2022: “Minder hard werken, meer resultaat: het effect van Waarderend Leiderschap op werkdruk” om 13:30 uur in Haarzuilens.

* 10 oktober 2022: “Waarderend Leiderschap: Zo sturen dat mensen hun autonomie benutten” om 15:00 uur in onze eigen online meeting room.