Opname webinar digitale klassenbezoeken

Fantastisch dat je de opname van het webinar “Versterk vertrouwen en leerprocessen met waarderende digitale klassenbezoeken en functioneringsgesprekken” hebt aangevraagd.
Hieronder kun je direct aan de slag om het webinar te bekijken.

Zoals beloofd ontvang je hierbij de bijbehorende documenten:

Mocht je naar aanleiding van de webinar nog interesse hebben in ons aanbod, dan kan je dat nog aangeven in dit formulier.
Wat sowieso geweldig is, is om onderwijs op afstand waarderend te evalueren met het team.
Veel succes met het vormgeven van het leerproces voor de leerkrachten!

* Donderdag 15 september 2022
Locatie: Kontakt der Kontinenten in Soesterberg

* Vrijdag 16 september 2022
Locatie: StayOkay Dordrecht

* 21 september 2022: “Minder hard werken, meer resultaat: het effect van Waarderend Leiderschap op werkdruk” om 13:30 uur in Haarzuilens.

* 10 oktober 2022: “Waarderend Leiderschap: Zo sturen dat mensen hun autonomie benutten” om 15:00 uur in onze eigen online meeting room.