Waarderende Cyclus producten voor Waarderende Leiders

 1. De cyclus op posterformaat, zodat je die aan de muur kunt hangen.
 2. Een notitieblok waar de cyclus op voorgedrukt staat, zodat je daarmee gesprekken, bijeenkomsten en trajecten kunt ontwerpen.
 3. Een Spiekkaartenset met diverse cycli, gespreksformats en andere ‘spiekbriefjes’ voor gesprekken, bijeenkomsten en trajecten.

Bestel de set in 1x!

Bestel alle 3 de items en ontvang ze in 1 pakket.

 1. De cyclus op posterformaat, zodat je die aan de muur kunt hangen.
 2. Een aantekeningenblok waar de cyclus op voorgedrukt staat, zodat je daarmee gesprekken, bijeenkomsten en trajecten kunt ontwerpen.
 3. Een kaartenset met diverse cycli, gespreksformats en andere ‘spiekbriefjes’ voor gesprekken, bijeenkomsten en trajecten.

Prijs: € 45,- per set (excl. verzendkosten à € 6,45)

Poster met Waarderende Cyclus

Lijst de poster mooi in en je hebt altijd zicht op de Waarderende Cyclus. Het is ook een mooie manier om anderen mee te nemen in de waarderende aanpak. Mensen worden nieuwsgierig van zo’n poster.
N.B.: De lijst is niet inbegrepen bij de bestelling.

Prijs: € 5,- per stuk (excl. verzendkosten*)

Magazine
Magazine

Notitieblok met Waarderende Cyclus

Altijd bij de hand om ter voorbereiding van een gesprek, een teamvergadering, een studiedag of een ontwikkeltraject zelf de cyclus te ontwerpen.

Prijs: € 5,- per stuk (excl. verzendkosten*)

Notitieblok met Waarderende Cyclus

Altijd bij de hand om ter voorbereiding van een gesprek, een teamvergadering, een studiedag of een ontwikkeltraject zelf de cyclus te ontwerpen.

Prijs: € 5,- per stuk (excl. verzendkosten*)

Magazine

Spiekkaarten

Een mooie kaartenset waarbij je elke keer een spiekbriefje bij de hand hebt van de waarderende cyclus of de vragen die je op dat moment wilt gebruiken. Bevat ook handige reminders.

Prijs: € 35,- per stuk (excl. verzendkosten*)

Magazine

*Verzendkosten

We proberen de verzendkosten zo gunstig mogelijk te houden. Een brievenbuspakket wordt voor € 4,25 verzonden en een pakket wordt voor € 6,45 verzonden.
 
Door de verschillende formaten is het belangrijk om het volgende te weten:
 • De posters gaan in een koker en worden verzonden als een pakket. Als er meerdere besteld worden, bundelen we de kokers samen tot één pakket, voor zover het nog verzendbaar blijft.
 • De notitieblokken worden verzonden als brievenbuspakket. Er kunnen er maximaal 6 in een brievenbuspakket. Anders wordt het een groter pakket.
 • De spiekkaarten worden verzonden als brievenbuspakket als die als enige wordt besteld. Als deze samen met een ontwerpblok wordt besteld, past het al niet meer door de brievenbus en wordt het een pakket.

N.B.: De verzendkosten worden aan het einde van het bestelproces definitief verrekend.

 

Bulk bestellingen

Wil je voor je organisatie en/of stichting meerdere magazines, posters, notitieblokken en kaartensets bestellen? Dat kan.
Vraag de aantallen per product dan aan via onderstaand formulier. Dan zullen wij alles voor je bundelen in een offerte en als je akkoord bent, alles bij elkaar verzenden.

 • Verzendkosten

  We proberen de verzendkosten zo gunstig mogelijk te houden. Een brievenbuspakket wordt voor € 4,25 verzonden en een pakket wordt voor € 6,45 verzonden. *** Door de verschillende formaten is het belangrijk om het volgende te weten: ➤ De posters gaan in een koker en worden verzonden als een pakket. Als er meerdere besteld worden, bundelen we de kokers samen tot één pakket, voor zover het nog verzendbaar blijft. ➤ De notitieblokken worden verzonden als brievenbuspakket. Er kunnen er maximaal 6 in een brievenbuspakket. Anders wordt het een groter pakket. ➤ De spiekkaarten worden verzonden als brievenbuspakket als die als enige wordt besteld. Als deze samen met een ontwerpblok wordt besteld, past het al niet meer door de brievenbus en wordt het een pakket. ***