Welkom in de webshop van Drives@School

Onze offline magazines ‘Schrift voor Schitterende Scholen’

Onze magazines zijn helemaal gewijd aan Waarderend Leiderschap en bevatten een bloemlezing van blogs die eerder zijn verschenen in ons e-zine en op onze website. Op deze wijze delen wij graag inspirerende, mooie, verrassende en vooral energiegevende inzichten in de rol die jij als leider in het onderwijs kan spelen om iedereen in jouw organisatie te laten schitteren.

Magazine
Magazine

Waarderende Cyclus producten voor Waarderende Leiders

Voor ons 10-jarig jubileum hebben wij een aantal producten zelf ontworpen met daarop de Waarderende Cyclus, om je als Waarderend Leider op weg te helpen bij gesprekken en waarderende onderzoeken:

  1. De cyclus op posterformaat, zodat je die aan de muur kunt hangen.
  2. Een aantekeningenblok waar de cyclus op voorgedrukt staat, zodat je daarmee gesprekken, bijeenkomsten en trajecten kunt ontwerpen.
  3. Een kaartenset met diverse cycli, gespreksformats en andere ‘spiekbriefjes’ voor gesprekken, bijeenkomsten en trajecten.

Deze zijn ook te bestellen in onze webshop.

Bulk bestellingen

Wil je voor je organisatie en/of stichting meerdere magazines, posters, notitieblokken en kaartensets bestellen? Dat kan.
Vraag de aantallen per product dan aan via onderstaand formulier. Dan zullen wij alles voor je bundelen in een offerte en als je akkoord bent, alles bij elkaar verzenden.

  • Verzendkosten

    We proberen de verzendkosten zo gunstig mogelijk te houden. Een brievenbuspakket wordt voor € 4,25 verzonden en een pakket wordt voor € 6,45 verzonden. *** Door de verschillende formaten is het belangrijk om het volgende te weten: ➤ De posters gaan in een koker en worden verzonden als een pakket. Als er meerdere besteld worden, bundelen we de kokers samen tot één pakket, voor zover het nog verzendbaar blijft. ➤ De notitieblokken worden verzonden als brievenbuspakket. Er kunnen er maximaal 6 in een brievenbuspakket. Anders wordt het een groter pakket. ➤ De spiekkaarten worden verzonden als brievenbuspakket als die als enige wordt besteld. Als deze samen met een ontwerpblok wordt besteld, past het al niet meer door de brievenbus en wordt het een pakket. ***